-از نظر ظاهري ، لاشه مرغ تازه بايد داراي مشخصات زير باشد :
-پوست بطور يكنواخت روي بدن كشيده و عاري از هر گونه پارگي يا تورم ، خونمردگي يا تغيير رنگ و خراش باشد.
-كاملا تميز و عاري از ذرات خارجي باشد و پركني بطور كامل انجام گرفته باشد .
-هيچگونه بوي غير طبيعي مانند بوي ترشيدگي يا تعفن از آن به مشام نرسد .
-عضلات داراي سفتي و قوام طبيعي و چربيها به رنگ زرد روشن يكنواخت بدون هر گونه بوي زننده باشد .
-اندرونه آن بطور كامل تخليه شده باشد .

2-مرغ منجمد آماده طبخ علاوه بر ويژگيهاي فوق بايد :
-فاقد هر گونه آثار سوختگي ناشي از انجماد باشد .
-در كيسه هاي پلاستيكي شفاف و بي عيب و دست نخورده عرضه گردد.
-در داخل بسته بندي ، خونابه يا آب منجمد شده وجود نداشته باشد .
-در مدت كوتاهي پس از بيرون آوردن از سردخانه وپژه مرغ منجمد ( برودت حداقل 18- ) به فروش برسد و بگونه اي كه همواره بطور كاملا يخ زده به دست مصرف كننده برسد .

-.